Ruusukkeet

Kilpailujen järjestäjien on mahdollista jakaa osallistujille ruusukkeita. Tämä tuo mukavasti väriä ja tavoiteltavaa pisteiden ja tittelien lisäksi. Ruusukkeiden väärinkäyttäjät (poninomistajat, kilpailujen vastuuhenkilöt) tullaan asettamaan kilpailu-/järjestämiskieltoon.

Ruusukkeiden käyttäjänä otathan huomioon, ettet suoralinkitä ruusukkeita, vaan tallennat ne ensin omalle koneellesi. Ruusukkeet löytyvät myös ponin omalta sivulta pistearkistosta!

Värivaihtoehtoja ruusukkeille

Ruusukkeet

Kilpailujärjestäjän tulee tarjota kaikki mahdolliset ruusukkeet osallistujille. Kilpailuissa tulisi tarjota ainoastaan alla olevia tai kustomoituja SPC:n ruusukkeita. Luokkien sijojen 3-20. ponit saavat TOP20-ruusukkeen, sijoilla 1-2. olevat ponit voivat myös halutessaan ottaa tämän ruusukkeen championruusukkeiden lisäksi.

Osallistujan tulee ottaa palkinnoksi tällä sivulla esiintyvät tummansinisävyiset Basic-ruusukkeet, mikäli kilpailujärjestäjä ei ole määrittänyt kutsusivulla, mitä ruusukkeita on tarjolla!

spc_classchampionspc_classreschampion2spc_top20

Loppukehän ponit saavat luokkaruusukkeiden lisäksi joko loppukehän championruusukkeen ja loppukehän Best In Show-ruusukkeen tai ainostaan Best In Show-ruusukkeen sijoittuessaan loppukehässä sijalle 3. tai huonommin.

spc_showsupchspc_showreschspc_loppukeha