Osallistuminen

Osallistumisrajoitukset pätevät kaikkiin luokkiin ja järjestettäviin kilpailuihin. Kilpailuihin saavat osallistua kaikki rotumääritelmien mukaiset M&M-ryhmään kuuluvien ponirotujen edustajat sekä kolmosryhmään valitut ponirodut.

Osallistumismuoto

Esittäjä/ratsastaja – Ponin virallinen nimi (SPC-tunnus)

Osallistumiseen ei lisätä ratsastajan VRL-tunnusta tai ponin VH-rekisterinumeroa. Olethan tarkka, että ilmoitat ponisi oikean kokoryhmän ja sukupuolen luokkaan, muuten osallistuminen voidaan diskata. Osallistumisessa tulee käyttää väliviivaa, ei ajatusviivaa.

SPC-tunnuksen hankkiminen

Jokaiselle ponille tulee hakea SPC-tunnus ennen kilpailemisen aloittamista. Tunnuksen avulla vältetään pisteiden meneminen väärälle ponille ja kilpailujärjestäjien on helppo tarkistaa ovatko ponit oikeassa luokassa.

SPC-tunnus on muodossa SPC-SR1-000, joista S on sukupuolitunnus (S oreille/ruunille ja M tammoille), R1 kertoo kokoryhmän (R1/R2/R3) ja loppu on ponikohtainen tunnus.

Hae ponillesi SPC-tunnus tämän lomakkeen kautta.

Kilpailulistat

Omistajakohtaiset ponien kilpailulistat on luotu helpottamaan osallistumista kilpailuihin. Listassa on esillä kaikki SPC-tunnuksen omaavat ponit ja ne on listattu omistajakohtaisesti kilpailujen vaatimaan muotoon, joten listasta on helppo suoraan kopioida kilpailuosallistumiset. Kilpailulistoja tullaan kehittämään ajan kuluessa.

SPC Showgroundseilla on käytössä laajemmat, muokattavat kilpailulistat. Tee tunnukset kisakeskukseen, jos haluat nämä kilpailulistat käyttöösi.

Omistajanmuutos

Ota yhteyttä SPC:iin, jos ponisi vaihtaa omistajaa tai olet ostanut uuden ponin! Omistaja tulee vaihtaa tietokantaan ennen kuin poni voi kilpailla uuden omistajansa kanssa! Ota huomioon, että vaikka pois myymäsi poni ei enää kilpailisikaan uuden omistajansa kanssa showkilpailuissa, tulee se silti pysymään ponilistallasi. Sama pätee kuolleisiin poneihin.

Osallistumisrajoitukset

– max. yksi (1) luokka/poni/kilpailu
– max. neljä (4) ponia/omistaja/luokka
– 40 ponia/luokka

Luokassa oltava kahden (2) eri omistajan poneja, että se voidaan järjestää.